Image

Brendiranje poslovnih prostora i izloga

Brendiranjem poslovnog prostora prilagođavamo prostor identitetu tvrtke i činimo ga prepoznatljivim. Jer prvi dojam prostora u koji ulazimo je izrazito važan. Ako pokrećete novi posao, otvarate poslovnicu ili želite sobu za sastanke učiniti prepoznatljivom i ugodnom, brendiranje prostora je obavezan korak.

Izlog je možda najvažniji “prostor” kojeg je potrebno brendirati jer on može zainteresirati potencijalne klijente da se bolje upoznaju s vašim proizvodima i uslugama, ali ih isto tako može i odbiti.  Izlozi i staklene površine mogu se oslikati na različite načine - prozorskom grafikom, punom folijom, pjeskarenom folijom, dekorativnim stock folijama ili cut-out folijama, ovisno o vašem području poslovanja i željenoj komunikaciji s klijentima.

Neki od naših radova

Brendiranje prostora i izloga možemo realizirati na nekoliko načina - personaliziranim zidnim tapetama, zidnim naljepnicama, podnim naljepnicama, 3D slovima i elementima od forexa ili stirodura, pjeskarenim folijama za stakla, prozorskim grafikama pa čak i svjetlećim elementima.

Brendiranje izložbenih štandova na sajmovima

Ako često sudjelujete na sajmovima i izložbama, možda bi trebali razmisliti o kvalitetnom brendiranju svojeg štanda ili izložbenog prostora. Za tu namjenu koristimo se naljepnicama za kratkotrajne promocije, odnosno removeable naljepnicama. Posebnost ovih naljepnica je mogućnost uklanjanja s površine bez ostavljanja ostataka ljepila do šest mjeseci nakon inicijalnog postavljanja.

Image
Želite pogledati više radova i projekata?
Pogledaj reference
Želite pogledati više radova i projekata?
Pogledaj reference

Roll up banneri ili pop up zidovi su odličan alat za promociju vlastitog brenda i snažne vizualne komunikacije. Izrađivanje unikatnih rješenja za promidžbu nam je jedan od omiljenih poslova, poput izrade unikatnih stalaka za letke i druge promotivne proizvode. Snažan trend je izrada proizvoda od pleksiglasa koji pruža bezbroj mogućnosti i veliku lepezu boja, poput promotivnih pultovasvjetlećih kubusastalakamonolita i drugih proizvoda.

Pri izradi personaliziranih rješenja prvi korak je definiranje grafičke pripreme, zatim odabir materijala i na kraju sama izrada. Ako želite saznati više o brendiranju poslovnih prostora i izloga ili želite ponudu, javite nam se i dogovorit ćemo sastanak.

Image